Acunpunctuur Utrecht: Acupunctuurpraktijk In 't Springhuys

Acupunctuur consult

Het eerste consult

We beginnen met een diagnostisch gesprek, dat afhankelijk van de klachten een kwartier tot een uur kan duren. Daarna onderzoekt Karen je en bekijkt zij pols en tong.

Dan volgt de eerste acupunctuurbehandeling. We maken gebruik van steriele wegwerpnaalden. Je voelt alleen een klein prikje bij het inbrengen van de naalden, in totaal ongeveer tien stuks, verspreid over het hele lichaam. Als alle naaldjes op hun plaats zitten, blijf je 20 tot 30 minuten rustig liggen.

 

Verdere behandeling

Daarna kom je eens in de week terug voor een acupunctuurbehandeling. Merk je na drie tot zes weken geen verbetering in de klachten, dan geeft Karen je advies over een eventuele andere behandelwijze. Is er wel verbetering, dan gaan we door met acupunctuur. Meestal kom je dan een aantal malen eens in de twee weken. Daarna bouwen we de frequentie van de behandeling langzaam af.

 

Vergoeding

Acupunctuur zit in het aanvullend pakket van de meeste verzekeraars. Ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je de behandelingen vergoed tot een bepaald bedrag per jaar.


Contact:
06-19440525


Praktijkadres:

't Springhuys
Springweg 7
3511 VH Utrecht