Acunpunctuur Utrecht: Acupunctuurpraktijk In 't Springhuys

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier over ervaringen van anderen:

1. Mijn astma bleef al een paar jaar steeds maar fel opspelen, ondanks trouw medicijngebruik en goede begeleiding van de huisarts. Met acupunctuur is de felheid van mijn klachten enorm verminderd. Ook biedt de behandeling snel verlichting als ik toch weer eens te benauwd ben. De naaldjes vind ik nog steeds griezelig, maar ik voel me bij Karen in goede handen! M.d.V.

 

2. Bij Karen kun je met iedere hulpvraag terecht. Als geen ander weet zij aan te voelen of te lezen waar deze vraag aandacht behoeft op energieniveau. Met haar wijsheid, fijngevoeligheid en creativiteit kan zij ieder probleem terugbrengen tot de energetische essentie.

Voor mij heeft de begeleiding en acupunctuur van Karen de uitweg gebracht uit een vicieuze cirkel waarin ik al 35 jaar vast zat ondanks al mijn harde werken om deze te doorbreken.  Een hardnekkig patroon dat te maken had met overgewicht, alcohol, en roken in relatie tot onderwaardering en het wegstoppen van je emoties.
Ik ben 20 kg afgevallen, drink met mate en rook niet meer. Naast een aanbeveling voor acupunctuur is dit met name en in de eerste plaats een aanbeveling voor Karen. Haar Belgische tongval en humor naast de hierboven beschreven kwaliteiten maken dat ik met extra veel plezier terug kijk op de consulten. Karen heel veel dank hiervoor, het was een plezier en een uitgelezen kans om dit zo voor je op te kunnen schrijven! G.v.S.


3. In 2010 begonnen zich klachten voor te doen in mijn linker knie. In hurkzit kon deze knie op slot schieten en was het even zoeken om het been weer gestrekt te krijgen. Wandelend in de bergen van Zwitserland werd bij afdalen de pijn in deze knie zo heftig dat ik niet anders dan achteruit de berg af kon! De orthopeed van Ter Gooi ziekenhuis stelde vast dat mijn linker meniscus een scheurtje zou hebben. Kijkoperatie, beetje wegknippen, fluitje van een cent. Bij navraag bij ervaringsdeskundigen, bleek de revalidatie na zo'n kijkoperatie zes maanden te duren en was het maar de vraag of de klachten dan weg waren.
Me aangemeld bij acupunctuur, Karen Kruithof. Na zes behandelingen met naalden diende zich weer een vakantie in Zwitserland aan. Tot m'n verbazing gaf mijn linkerknie totaal geen klachten. Echter, precies dezelfde pijn zat nu in mijn rechterknie. Na voorzichtig doorlopen, 'zakte' deze pijn er langzaam uit. Nu, in 2012, heb ik van mijn knieƫn nauwelijks last, ook bij diep doorbuigen schiet de linkerknie niet meer op slot. J.v.d.M.

Lees hier verder voor meer ervaringen...


Contact:
06-19440525


Praktijkadres:

't Springhuys
Springweg 7
3511 VH Utrecht