Acunpunctuur Utrecht: Acupunctuurpraktijk In 't Springhuys

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier over ervaringen van anderen:

4. Met een glimlach van oor tot oor ga ik elke vier weken naar Karen. Ik vind haar bekwaam, betrouwbaar, lief en grappig. Ik ben heel blij dat ze me helpt!

Al meer dan 20 jaar word ik behandeld met Traditionele Chinese Geneeswijzen. Zonder deze hulp had ik mijn leven niet zo mooi en goed in kunnen vullen, en ik ben nog maar net begonnen. Zij verrichten wonderen voor mij!!

Ook in mijn werk als gespecialiseerd verpleegkundige op een afdeling Verloskunde pas ik op kleine schaal Traditionele Chinese Geneeswijze toe met goede resultaten.
Als baby's na een moeilijke baring niet willen ademen, masseer ik met de vingertop van mijn ringvinger stevig het ‘Reddingspunt’, dat zich in het kuiltje tussen neus en bovenlip bevindt. Enkele seconden is genoeg, zonodig herhaal ik het 1 of 2 maal.
Als er sprake is van meconium houdend vruchtwater veeg ik eerst de neus en mond schoon. Ik gebruik dit als aanvulling op de reguliere reanimatie techniek voor pasgeborenen, de New Life Support. (NLS) L.d.K.


5. Sinds enige jaren heb ik last van fibromyalgie. Bovendien heb ik een nekoperatie gehad na een ongeval, waardoor ik erg veel pijn in mijn nek, schouders en onderrug hield. Voor de vele pijnklachten kon ik kiezen uit twee wegen. Medicijnen slikken in grote hoeveelheden met de bijbehorende bijwerkingen, of acupunctuur en nagenoeg geen medicijnen. Dat laatste spreekt mij erg aan. Daar ik veel baat heb bij acupunctuur, zijn de medicijnen met meer dan tweederde verminderd! De pijnbestrijding met acupunctuur geeft mij drie tot vier dagen per week veel verlichting van de chronische pijnklachten. Dit maakt mijn leven een stuk aangenamer. L.B.


6. Al drie jaar lang had ik om de andere week mijn menstruatie. De vier gynaecologen die mij in die periode hebben onderzocht wisten geen van allen raad. De laatste keer dat ik hen bezocht werd ik niet meer serieus genomen, alsof ik voor mijn lol daar naar toe ging.
Maar ja, de specialisten wisten het niet en ik bleef mij niet lekker voelen...
Na aandringen van een vriendin heb ik uiteindelijk Karen gebeld met de vraag of zij iets kon betekenen met de acupunctuur. Zij zou het proberen en vertelde heel duidelijk dat zij mij hier zeker drie maal voor moest behandelen. Wat is nou drie behandelingen na drie jaar klachten? Dus ik vond het goed. Zodoende lag ik, nog steeds sceptisch, uiteindelijk met de naaldjes in mijn lijf. Groot, heel groot was mijn verbazing toen na de eerste keer prikken de menstruatie een week later uitbleef. Zoals afgesproken ben ik drie maal behandeld. Vanaf de eerste behandeling had ik alweer een normale cyclus. M.D.


7. Vorig jaar kreeg ik van veel mensen te horen dat ik slecht hoorde. Zelf vond ik ook dat ik wel erg vaak moest vragen wat iemand had gezegd. Bij Beter Horen liet ik dus gratis een gehoortest doen. Mijn ‘hoorleeftijd’ rechts was goed, maar links 15 jaar ouder dan ik ben. Hier schrok ik wel een beetje van.
Nadat zij in mijn oor gekeken had, raadde de medewerkster van de winkel mij aan, om naar een KNO arts te gaan. Gezien mijn vorige ervaring met specialisten, besloot ik eerst Karen te bellen met de vraag of zij iets voor me kon doen. Zij wilde het proberen.
Na de eerste behandeling hoorde ik al beter. En na een paar behandelingen ben ik weer naar Beter Horen gegaan voor een nieuwe test. Links bleek helemaal hersteld: ik had ook in dat oor weer de juiste ‘hoorleeftijd’. Lachend en met een 'zwart op wit’ bewijs verliet ik de winkel. Aan de verbaasde medewerkster gaf ik op haar verzoek een visitekaartje van Karen. M.D.


Ga terug naar eerdere ervaringen...


Contact:
06-19440525


Praktijkadres:

't Springhuys
Springweg 7
3511 VH Utrecht